Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

Αγάπη είναι..

  Η αγάπη είναι συνήθως η λέξη που μας τρομάζει. Είναι εκείνη η λέξη που περιμένουμε να ακούσουμε, να γευτούμε, να νοιώσουμε. 
  Αγάπη είναι να μοιράζεσαι τις σκέψεις, τις ανησυχίες, τους προβληματισμούς και τις ιδέες.
Είναι να μοιράζεσαι τον πρωινό καφέ, το ψωμί, το τσιγάρο. Αγάπη είναι η σκέψη που ξεκινάει η μέρα σου και τελειώνει η νύχτα σου. Είναι το φαγητό που θα αγοράσεις πριν ακούσεις "πεινάω" και το νερό που θα δώσεις πριν το "διψάω". Είναι οι ώρες που μένεις άυπνος μόνο και μόνο για να τον βλέπεις να κοιμάται, να του χαιδεύεις την πλάτη και το κεφάλι ή απλά για να τον προσέχεις. Είναι οι ατελείωτες ώρες που περνάς στη δουλειά περιμένοντας να τον δεις. Είναι εκείνη η μικρή σπίθα που πετάνε τα μάτια σας όταν κοιτάζεστε. Εκείνος ο ένας επιπλέον χτύπος της καρδιάς σου όταν σε παίρνει αγκαλιά. Το sex and the city αντί για τον τελικό UEFA Champion's League. To sushi αντί για σουβλάκι. Η λεμονάδα αντί για μπύρα. 

Αγάπη είναι τα ρούχα που σου δίνει το βράδυ για να κοιμηθείς. Είναι το πρωινό που του ετοιμάζεις το πρωί και το φαγητό που του μαγειρεύεις. Είναι η ανησυχία αν έφτασες σπίτι παρ'όλο που σε άφησε πριν 5 λεπτά απο κάτω. Είναι το ξενύχτι απλά για να είστε μαζί παρ'όλο που την επόμενη έχετε πρωινό ξύπνημα. Είναι η αγκαλιά και το "όλο θα πάνε καλά" όταν τα χρειάζεσαι, χωρίς να τα ζητήσεις.Είναι το γέλιο και το κλάμα. Η χαρά στα καλά και η συμπόνια στα άσχημα. Πονάς πριν πονέσει. Γελάς με την καρδιά σου. Είναι το πρωί και το βράδυ. Είναι η γη και ο ουρανός. Είναι το άσπρο και το μαύρο. Είναι εσύ. Εσείς. Εμείς. 


Αγάπη, λοιπόν, είναι να ενώνεις πέρα απο το σώμα σου και την ψυχή σου. Αυτό είναι. Και δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο, πιο μαγευτικό, πιό έντονο και πιό αληθινό από αυτό: Την Αγάπη.